Malaysia Ham Radio Calendar

You're invited to join this public calendar.

Rabu, 30 April 2008

Black widow paddle..

No siri 575
Finger piece macam pemetik gitar punya je..HI ada gambar labah2 so harmonic takut nak usik...HI
Digandingkan dengan keyboard keyer
Dok sebelah TS480SAT...HI

Bungkusan yang dapat hari tu adalah dari Jerry W5JH yang merupakan iambic paddle Black Widow. Apa yang menarik dengan paddle ini adalah ada dua mekanisma paddle return iaitu secara spring dan magnet. Saiz base paddle ini cuma 3"X3" sahaja. Nombor siri paddle tersebut ialah 575. Malas nak buat finishing, cuma gosok2 sikit dengan kertas pasir jer dan terus pasang. Paddle ini juga fully adjustable. Rasa lain macam sikit sebab baru belajar nak guna sebabnya sebelum ni guna button di keyboard je. apapun karang boleh bawak benda ni pegi exam..HI

2 ulasan:

js berkata...

Hi, 9w2ibr , how long does the key arrive from usa to malaysia ? , nice blog, thanks, 73 de 9m2pen

9w2ibr berkata...

It took about 2 weeks by Priority Mail. sometime backlog order took longer time than that. It depend on the availability.

Jumlah pelawat

online mba programs
Provided by mba-online-program.com .